Nieuw jaar nieuwe inspiratie

11 januari 2013

Source: 25.media.tumblr.com via Iris on Pinterest

Het nieuwe jaar is voor mij goed begonnen! Hopelijk voor jullie ook:-)

Gister bezocht ik het New-Years event van Vitra met een UNPLUGGED optreden van Ilse de Lange. Wat is zij goed life! Ik stond samen met collega Simone er zo wat boven op en dat was echt een bijzonder ervaring! Samen met de band maakte Ilse er een heel integer optreden van. Vitra had de avond natuurlijk tot in de puntjes verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes. Ook de showroom was zeer inspirerend gestyled door Jetty Roest, styliste bij Vitra. Een heerlijke cappuccino van de barista voor onderweg maakte het helemaal af. Thx Vitra!

Volgende week ga ik een groepje nederlandse en internationale bloggers ontmoeten in Amsterdam. Deze internationale bloggers bezoeken met de Modenus blog tour de designbeurs in Keulen en een aantal design en conceptstores in Amsterdam om inspiratie op te doen. Ik ben erg trots op de uitnodiging en verheug me er enorm op. Thx Louise de MirandaModenus, Eigen Huis & Interieur, en Meet the Blogger !

Maandag ga ik zelf naar de interieur beurs in Keulen. IMM-Cologne, om nieuwe inspiratie op te doen en hopelijk een glipm van Holly Becker van Decor8 op te vangen. Zij is als spreekster aanwezig op de beurs. Ik heb een erg vol programma, dus ik ga mijn uiterste best doen er bij te zijn. Fingers crossed!

En… als slagroom op de taart:
Ik hoop deel te kunnen gaan nemen aan een of meerdere blog-events komend voorjaar. Ik ga dan hopelijk ook de steden Stockholm, London Berlijn en de Designweek in Stockholm en Londen bezoeken. Natuurlijk ook om verslag te doen en te fotograferen voor deze blog :-)

Dus….. mocht je me voor een van deze trips willen sponsoren…neem gerust contact met me op.:-) 
Ik wens jullie allemaal ook een inspirerend en gezond jaar toe!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie