Professioneel keuken- en interieur ontwerp | Siematic keuken Stylist op beurs Eigenhuis (ver) bouwen

 Professioneel keuken- en interieur ontwerp 

SieMatic Design keukens: 

Opzoek naar uw droomkeuken voor in uw droomhuis?

Bezig met een verbouwing of het bouwen van een nieuwe woning?
Heeft u behoefte aan een goed en professioneel interieur en keuken ontwerp? 
SieMatic keukens is met een aantal SieMatic Stylisten aanwezig op de beurs Eigenhuis (Ver)bouwen | Realiseer je eigen droomhuis 
van 15 t/m 17 maart 2013 in de jaarbeurs in Utrecht 

Kijk hier en hier voor meer info.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Kirsten Buermans

  Mooi! Zo'n keuken zou ik ook wel willen hebben! :))

 • C-More Iris

  Hi Kirsten, Dank voor je reactie! Ja he! Echt een droomkeuken… Zeker als je van deze stijl houdt :-) Dat is ook de rede dat ik graag met Siematic werk….

  Wist je dat de prijs van een Siematic keuken best mee kan vallen! Veel mensen denken onterecht dat Siematic automatisch heel duur is, maar je kunt voor de prijs van een gemiddelde keuken ook heel goed bij Siematic terecht. Zeker als je gebruik maakt van de extra ontwerp service van een Siematic Stylist die er echt een pareltje voor je huis van kan maken. Mocht je meer info willen, laat het me dan weten. Het eerste gesprek is gratis!

 • Kirsten Buermans

  Iris, bedankt voor je reactie! Nou is bovenstaande keuken wel erg mega voor mijn huis, maar een nieuwe keuken staat wel op de planning van 2013! Ik vind het bijvoorbeeld heel mooi als er hout-tinten in de keuken verwerkt worden. Ik werk zelf bij een winkel dat teak meubels verkoopt, en in mijn huis staan ook veel teak meubels dus dat lijkt me een mooi match!

  • Iris | C-More Interior design

   Hi Kirsten. Helemaal mee eens! Hout in de keuken kan heel mooi uitpakken, zeker als je de gebruikte houtsoorten in huis goed op elkaar afstemt. Wat overigens niet altijd hoeft te betekend dat alles in dezelfde houtsoort moet hoor! Zorg dat je een goed totaal beeld aan materialen bij elkaar hebt voordat je de knoop door hakt. Overigens: mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerp van de keuken (groot of klein , dat maakt niet uit ) of met de routing/indeling of met materiaal keuze: je kunt altijd bij mij terecht voor een advies. Voor SieMatic keukens als SieMatic Stylist , maar ook los daarvan voor elk merk keuken en elk budget! Heel veel succes en inspiratie toe gewenst! Groet, Iris

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie