Nieuw conceptueel magazine | PupMag

Sinds november in de winkels:

PUPMAG

Een conceptueel magazine dat platform geeft aan jonge avantgardisten. 
PUPMAG | nr 1

Je komt een mix van verrassende fotoreportages, persoonlijke interviews en tijdloze editorials tegen in de wereld van kunst, film, fotografie, food en/of mode.
In het eerste nummer komt oa Daan Roosegaarde van Studio Roosegaarde aan het woord over de toekomst van Kunst en technologie.
Fotograaf Eliza Porodina bekend van Vogue, laat de nieuwste acteer talenten, zoals op de cover, zien.
Ook schuwen ze de commercie niet…. Want je moet toch ook een boterham kunnen eten nietwaar? PUPMAG doet dat door ARTvertisements
.  
Een creatief talent wordt aan een commercieel merk gekoppeld en maakt, speciaal ter publicatie in het magazine, een ‘kunstwerk’ op maat. Deze ARTvertisements zijn krachtige en originele mini-campagnes. Zo krijgen merken als o.a Björn Borg, SuperTrash, Vans, Olympus, ING New Dutch Photography Award en Museumkaart een hele nieuwe uitstraling.
PUPMAG. (€ 7,95) is vanaf 12 november verkrijgbaar bij de verschillende boekhandels o.a Scheltema, Aldipress, Bruna en de verschillende galleries en concept stores als Walls, Hutspot, Anna + Nina, SLA en Ganbaroo PR PR. Ook is het magazine online te bestellen en wordt het thuis op de mat bezorgd.
Heerlijk kijk en leesvoer voor de lange avonden!
PUPMAG | nr 1

PUPMAG | nr 1

PUPMAG | nr 1

PUPMAG | nr 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie