Aan het werk in Spanje voor SieMatic Stylist keukens

Al een paar dagen ben ik aan het werk vanuit het huis van mijn vader in Spanje vlak bij het dorpje Colmenar bij Malaga. 
Gezien het weer hier ( 27 *) mag ik wel zeggen: het is heerlijk! 
Ik ben oa druk bezig met mijn opdracht voor SieMatic Stylist waarvan de beoordeling as dinsdag gaat plaatsvinden. Met 45 interieur ontwerpers en Stylisten via CRISP gaan we uiteindelijk de SieMatic keuken dealers in Nederland [en wellicht ook buitenland… ik denk aan Spanje :-)] ondersteunen om een totaal keuken- en interieur-ontwerp voor de klanten te maken. Keukens worden steeds meer een onderdeel van de leef ruime en zo vullen wij als interieur ontwerpers en stylisten de dealers en verkopers van SieMatic goed aan. Overigens wilt dat niet zeggen dat ik nu in eens alleen maar SieMatic keukens aanprijs! Ik ben en blijf volledig onafhankelijk!  
Als u bezig bent met het oriënteren voor een nieuwe keuken kan ik u daar geheel onafhankelijk bij ondersteunen met een ontwerp, volledig toegespitst op uw wensen en woning.  Als daar SieMatic bij hoort is dat prima, maar andere merken mogen ook. U kunt via de mail een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen en natuurlijk een kijkje nemen op mijn website C-More interieur. 
Weet u al zeker dat u een SieMatic keuken wilt gaan aanschaffen en zou u graag een compleet interieur ontwerp wensen, waarbij de keuken en woonruimte volledig op elkaar zijn afgestemd, dan kunt u u via de site van SieMatic aanmelden en vragen naar C-More interieurontwerp.
Foto via SieMatic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie