Xmas inspiration | Christmas diner styling by C-More

Xmas inspiration
Door de donkere avonden krijg ik al helemaal zin in de kerst! Dus ben ik vandaag vast een kleine proef setting gaan maken voor het familie kerstdiner dat wij hier altijd bij ons thuis geven. Het leuke aan het diner is dat iedereen een gerecht mee neemt en dat bij ons in de keuken af maakt. Zo staan we gezellig met zijn allen te koken en eten we het daarna gezamenlijk aan een extra grote tafel op. Wij zorgen voor de aankleding, een van de gerechtjes en ik maak met mijn zoon samen het toetje. Ik probeer met het toetje ook echt uit te pakken qua kookkunsten, met het risco dat het mislukt, maar houd daarom altijd een bak ijs met slagroom achter de hand;-). We doen dit nu al een aantal jaar zo, en ik moet zeggen: het bevalt me prima! Ik vind het ook heel leuk om van te voren te bedenken hoe het huis en de tafel er uit kunnen gaan zien. Vandaar deze poef opstelling. 
Xmas styling | by C-More 
Mijn oog was gevallen op deze zwarte wijnkoeler van Magisso en ik wilde proberen of het bij de rest van mijn plannetje qua tafelstyling past. Deze wijnkoeler is gemaakt van zwart terracotta! De meeste wijnkoelers die ik ken en zelf ook een heb, hebben een naturel terracotta kleur en dat vind ik niet zo mooi, maar de functie daarvan is perfect! Want door de verdamping van het geabsorbeerde water koelt de wijn. Daarom was ik zo blij deze zwarte variant tegen te komen. 
Verder heb ik witte sterren van It’s about Romi gebruikt en een kandelaar: een hert van zwart metaal, dat ik een paar jaar geleden heb gekocht. Verder nog een koperen waxinelicht-houder van &Klevering. De borden en glazen is het servies dat ik dagelijks gebruik en is van IIttala. Het bestek OpenAir van Maarten Baptist is ook dagelijks in gebruik.

—–/////—-

link with love

Iris

++++++++++++++++++++++

Like more of this? 
Then follow me and stay updated :-)
And feel free to respond here on my blog!

I’d like to here from you…

Link with love 
Xo Iris
++++++++++++++++++++++
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie