STAY Apartment | My trip to Copenhagen and the Scandinavian DesignTrade

7 september 2014

STAY Apartment Copenhagen

was my home for a day 

during my trip to Copenhagen and the Scandinavian DesignTrade 

As I mentioned in last blogpost I visited Copenhagen and the Design Trade 
and I couldn’t resist to sleep at the Design Hotel STAY Apartment.  
It was on my wish list for some time now: Visit Copenhagen and stay at STAY.
All apartments are fully styled in a minimalistic black and white. 
The furniture is by HAY and they all have a luxurious bathroom [mine had no bath, but I prefer a good shower] and a spacious open kitchen. There are 172 apartments in the building with different floor plans and sizes. You can take a look at the floor plan on the website. And there is this stunning roofterras with a great view.
  STAY is beautifully located directly to the water. You can eat just around the corner and there are some nice cafe’s nearby. The organic supermarket is literally underneath the apartments so you can get your groceries in just a minute. I really can recommend this place when you visit Copenhagen. 
 I loved the light and white spacious place. There are windows everywhere: I enjoyed the view at the city in the morning sunlight and at night with the all the city lights. The bed slept wonderful, and the shower was great. The staff was really nice and helpful. Breakfast was served downstairs and was nicely fresh and healthy with good coffee (a must for me!).
STAY is not located in the center of Copenhagen, but you can rent bikes [directly at STAY] and I loved to cycle to town. A bus is around the corner, a water-taxi nearby and the Metro a 15 minute walk if you prefer.
I still can not believe this apartment was my home for one day. 
I definitely want to come back here with friends and family to stay here for a longer time. 
Copenhagen and STAY: See you next time!
I made some pictures
[eh …no…. actually many pictures as usual] 
 to show you around.
Enjoy!!

STAY Apartment Kopenhagen

Zoals ik in de vorige blogpost vertelde was ik in Kopenhagen voor de Design Trade en natuurlijk kon ik het niet laten om te logeren in het Designhotel Stay Apartment. Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje: Kopenhagen bezoeken en logeren bij STAY.

Alle appartementen zijn volledig ingericht in minimalistische zwart-wit.
Het meubilair is van HAY en de appartementen hebben allemaal een luxe badkamer [mijne had geen bad, maar ik heb liever een goede douche] en een ruime open keuken. Er zijn 172 appartementen in het gebouw met verschillende indelingen en in verschillende afmetingen. Je kunt de plattegrond op de website bekijken. En: er is een mooi dakterras met een geweldig uitzicht.

STAY is prachtig gelegen, direct aan het water. Je kunt om de hoek eten en er zijn leuke cafe’s in de buurt. De biologische supermarkt is letterlijk onder het appartement, zodat je de boodschappen een minuut in huis hebt. Ik kan je echt deze plek aanraden.

Het licht en de witte grote ruimte zijn fantastisch. Er zijn overal ramen: Je kunt echt genieten van het uitzicht op de stad in de ochtend zon en ’s avonds met de “city-lights”. Het bed sliep heerlijk, en de douche was geweldig. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. Het ontbijt werd beneden geserveerd en was lekker vers en gezond EN met goede koffie (een must voor mij!).

STAY ligt niet in het centrum van Kopenhagen, maar je kunt er fietsen huren. Het tripje naar het centrum op de fiets beviel mij uitstekend. Plus er is een bus om de hoek, een water taxi vlakbij en de metro op 15 minuten lopen als je dat liever wilt.

Ik kan nog steeds niet geloven dat dit appartement mijn thuis was voor een dag. Ik wil hier zeker met vrienden en familie terug komen en een langere tijd blijven.

Dus Kopenhagen en STAY: Tot de volgende keer!

Ik heb een aantal 
[eh … nee …. eigenlijk weer veel zoals gewoonlijk] 
foto’s gemaakt om je een indruk te geven. 


Geniet !!++++++++++++++++++++++
Like more of this? 
Then follow me and stay updated :-)
And feel free to respond here on my blog!

I’d like to here from you…

Link with love 
Xo Iris
++++++++++++++++++++++


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie