VPRO’s Zomergasten 2012 met Li Edelkoort

De VPRO komt deze zomer weer met interessante gasten voor het programma zomergasten. 
 Op zondag 12 augustus Lidewij (Li) Edelkoort  
Zij is ook de nieuwe artistiek directeur voor de Modebiënnale Arnhem 2013 en wordt onderscheiden met de Prins Bernard Cultuurfonds prijs 2012 
Zet em vast in je agenda of je timer op de recorder als je op vakantie bent :-)
De NRC Quote Li Edelkoort: 
“Ik heb nog niet precies een thema voor mijn avond. De accenten zullen liggen op het landschap, op melancholie en op de manier waarop we dit tijdsbestek beleven. Natuurlijk zal het gesprek gaan over trends, maar dat is vooral omdat alles wat ik doe daarmee te maken heeft en ik niet op een andere manier kan nadenken. In het beste geval wordt de uitzending een levend trendboek.”
info via VPRO Blog  Zomergasten: “Li Edelkoort(Wageningen 1950) is trend forecaster en was van 1999 tot 2008 directeur van de Design Academy Eindhoven. Edelkoort studeerde mode aan de Kunstacademie in Arnhem. Sinds 1975 werkt ze vanuit Parijs, waar ze grote merken adviseert als Lancôme, Gucci, Siemens, Nissan en Coca-Cola. Zelfs banken zijn geïnteresseerd in haar prognoses. Li Edelkoort werd dit jaar onderscheiden met de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2012, vanwege het belang van haar toekomstvisie voor de vormgeving van ons dagelijks leven.”
Thx @EllenHoogveld voor de tweet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie