STYLE INSPIRATION SS 2014: Mode Mindfulness | Style Indicator | Fashion | Inspiration

a new online fashion magazine

StyleIndicator.com
Ken je StyleIndicator al? Het is een nieuw en onderscheidend online webmagazine boordevol met Fashion. StyleIndicator wilt inspireren en informeren in woord en beeld. De verhalen achter vernieuwende en eigenzinnige modedesign vertellen

“We laten zien dat er wereldwijd zoveel moois bedacht en gemaakt wordt door zowel internationaal toonaangevende designers, gerenommeerde brands, nog vrijwel onbekende merken en individuele ontwerpers.
Onze smaak varieert van minimalistisch tot eclectisch en van effortlessly elegant tot avantgardistisch. We volgen de internationale trends, maar ook onze eigen intuïtie. Door dieper in te gaan op inspiratiebronnen, vakmanschap en technologie, culturele en historische aspecten, maatschappelijke ontwikkelingen en lifestyles die aan de basis staan van een trend, een product, een collectie of merk beoogt style indicator de consument én de modeprofessional te laten zien wat de magie van mode is.
Mode staat centraal, maar wordt gerelateerd aan andere creatieve disciplines als design, interieurontwerp, kunst, fotografie, architectuur, fotografie en food.”

Style indicator wordt samengesteld door Meta Struycken 
[ die ik nog ken uit van mijn studie Mode aan de kunstacademie , nu ARTEZ, Arnhem ] en Simon Verlaat, die tien jaar het modevakmagazine newStyle hebben uitgegeven.
Echte vakmensen dus! Dat zie je ook gelijk aan de beeldkeuze en de achtergrond informatie.
Zo vind ik het item

STYLE INSPIRATION SS 2014 

Mode Mindfulness

Daily Essentials voor de juiste balans

  
prachtig vanwege de verstilde foto’s, 
de wit, naturel en zwart tonen en het verhaal er bij.

StyleIndicator.com

“Effortless, huiselijk en sereen , Not so fast fashion , royale vormen in tactiele materialen. Kom dit voorjaar in balans met een garderobe, als een rustgevend interieur of een goed ontbijt, samengesteld uit smakelijke texturen.”

Lees het artikel hier.
true fashion is about beauty, expression, vision, tradition & innovation, craftsmanship, authenticity, history, emotion, seduction, energy, playing, magic, eclecticism, culture, vintage & avant-garde …

true fashion is about textile and texture, weaving, dyeing, print, colour, shape, tailoring, moulage, drape, construction, layering, embroidery, stitching, decoration, details … 
style indicator loves the language of true fashion design
and the many possibilities to dress
we aspire to inspire
by telling
stories behind style

Be inspired!
Super interessant om te lezen en volgen, ook als je niet met fashion bezig bent. 
++++++++++++++++++++++++
Like more of this? 
Then follow me and stay updated :-)
Link with love 
Xo Iris
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Talitha

    Mooi! Ik ga ze zeker in de gaten houden, dank voor de tip.

    • Iris

      Hi Talitha, dank je, dat is erg leuk oom te horen! Style Indicator is echt een bijzonder mooi en professioneel online magazine met fashion interieur en nog veel meer. Ik probeer zoveel mogelijk interessante tips via mijn blog te delen, dus erg leuk om te horen dat je dat ook vindt. :-) THX!

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie