GiveAway | 100% London Cityguide | Citytrip

GiveAway

you can win a

100% London | Cityguide

AND

City trip TRAVEL JOURNAL !!

 

This GiveAway is closed .
Congratulations to the winner Cecile! 
London 100 procent city guide and journal by C-More b

GiveAway | win this 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !!

 

 

 

Wow! It has been 30 [!!!] years since I’ve been to London! And I loved it to be there again… I was in London to visit the London Design Festival and a short city trip to relax and enjoy myself. City trips and design is the perfect combination for me to rejuvenate. Somehow I feel really happy and inspired, when walking down the streets of a nice city, surrounded by beautiful design, meeting the designers who talk with passion about their work, discovering nice shops, meeting like-minded people, like bloggers, interior designers and design lovers,  drinking latte at nice coffee shops, eating in lovely restaurants…….I feel in a flow, like that’s my best me…

This trip was special to me. The first time when I went to London was with my father when I was 16. A whole new world opened up to me. London at that time was full of new energy. I could feel it everywhere! I cut my hair short and dyed it black at one of the small and hip hairdressers and bought a lot of clothes and shoes and music tapes at the markets and small shops. It was the time of Vivienne Westwood and I loved it.

So to be back there in London again, in the same streets after all these years [and a emotional and very stressful year that affected even my health, since my father passed away this week a year ago] was really nice and very special for me.  I felt the cities energy and loved the people of London. Everybody I spoke to was so nice and friendly.

After such a long time, I needed some really good tips where to go. I only had a short time, so I took the 100% London travel guide and travel journal with me. These 100% city guides* by MoMedia, I totally trust for the best tips! I take them with me to every city I visit. The book contains some city walks with interesting area’s, shops, cafe’s, musea and so on, along the way. You can walk the walk or just go your own way with the highlights you can pick from the list and write down, along with all your own finds and things of interest, in the travel journal. Combined with the downloadable app on your mobile it’s the perfect thing!

And now I have the honor to announce this GiveAway!

If you are planning to go to London and would like to take this special set of the 100% London City guide* AND the travel journal with you, you can join this GiveAway by telling me in the comments below why YOU would love to take the 100% London city guide* with you.  I’m looking forward to it and I’m very interested in your story!

By the way: also feel free to share your London tips in the comment below.

More info: 100procenttravel

*The guide is in DUTCH

So join NOW !! Good luck!

 

London 100 procent city guide and journal by C-More

GiveAway | win this 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !!

 

London 100 procent city guide and journal by C-More 3

GiveAway | win this 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !!

 

 

 

 

London 100 procent city guide and journal by C-More 5

GiveAway | win this 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !!

 

 

W6_BZ_SaatchiGallery_8354

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! Saatchi Gallery London | Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

 

W6_6x_SaatchiGallery5

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! The Queen at Saatchi Gallery | Photo by Marjolein den Hartog &Vincent van den Hoogen

 

 

W5_SH_LeLabo4

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! Le Labo London | Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

 

 

 

W4_ED_FishandChipsShop2

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! The Fish and Chips Shop London | Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

 

W4_ALG_KingsCross-gevel

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! Kings Boulevard London | Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

 

W1_LK_LondonEye

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! London Eye | Photo by Marjolein den Hartog &Vincent van den Hoogen

 

 

W1_ED_sketch

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! Sketch London |Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

 

10x_28-50Wine2

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !! Photo by Marjolein den Hartog & Vincent van den Hoogen

London 100 procent city guide and journal by C-More 2

GiveAway | win a 100% Londen / London City Guide AND City trip Travel Journal !!

GIVE AWAY

WIN DE NIEUWSTE

100% LONDEN STADSGIDS

EN HET TRAVEL JOURNAL boekje

 

Wow! Het is 30 [!!!] jaar geleden dat ik naar Londen ben geweest! En ik vond het geweldig om er weer te zijn… Ik was er voor een bezoek aan het London Design Festival en een korte citytrip om een beetje te ontspannen en te genieten. Stedentrips en Design is voor mij de perfecte combinatie om op te laden . Op de een of andere manier voel ik me echt gelukkig en raak ik volop geïnspireerd tijdens het wandelen door de straten van een mooie stad, omringd door een prachtig design, het ontmoeten van ontwerpers die met passie over hun werk vertellen, het ontdekken van leuke winkels, gelijkgestemde mensen ontmoeten, zoals bloggers, interieurontwerpers en liefhebbers van design, het drinken latte in de leuke koffie tentjes, eten in leuke restaurants …… .Ik voel me in een flow, als of ik mijn beste zelf ben dan …

Deze reis was speciaal voor mij. De eerste keer dat ik in Londen was, was met mijn vader. Ik was toen ik 16 en een hele nieuwe wereld ging voor me open. Londen was in die tijd vol nieuwe energie. Ik kon het overal voelen! Ik knipte mijn haar kort en verfde het zwart bij één van de kleine en hippe kapperzaakjes en kocht veel kleren en schoenen en muziek tapes op de markten en in de kleine winkeltjes. Het was de tijd van Vivienne Westwood en ik vond het geweldig.

Dus om weer terug in Londen te zijn nu, in dezelfde straten na zo’n lange tijd [en na een heel emotioneel, stressvol jaar dat zelfs mijn gezondheid aantastte, want het is deze week presies een jaar geleden dat mijn overleed] was mooi en speciaal voor mij. Ik voelde de stadse energie en was aangenaam verrast door bewoners van Londen. Iedereen die ik sprak was zo aardig en vriendelijk.

Na zo’n lange tijd, kon ik wel een aantal echt goede tips voor Londen city gebruiken. Ik had maar kort de tijd, dus ik nam de 100% Londen gids en het reisverslag boekje mee. Deze 100% stedengidsen van MoMedia, vertrouw ik volledig voor de beste tips! Ik neem ze mee naar elke stad die ik bezoek. Het boekje bevat een aantal stadswandelingen met interessante regio’s, winkels, cafe’s, musea en ga zo maar door, langs de route. Je kunt de wandeling in zijn geheel of gedeeltelijk lopen of gewoon je eigen weg gaan en de voor jou hoogtepunten uit de lijst kiezen en deze samen met al je eigen vondsten en dingen van belang, in het reisverslag boekje noteren. In combinatie met de downloadbare app op je mobiel is het het perfecte ding!

En nu heb ik de eer om deze GiveAway aan te kondigen!

Als je van plan bent om naar Londen te gaan en JE zou graag deze speciale uitgave van de 100% Londen City Guide en het reisverslag boekje meenemen, dan kun je meedoen aan deze GiveAway door hier bij de reacties onderaan dit bericht te vertellen waarom je graag het 100% Londen stadsgidsje wilt meenemen . Ik kijk er naar uit en ben zeer geïnteresseerd in je verhaal! By the way: deel ook gerust je eigen Londen tips in de reactie velden hieronder!

meer info: 100procenttravel

Wacht niet en doe NU gelijk mee !

Veel geluk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • Yz

  behalve dat ik de 100% reisgidsen echt de leukste en handigste vind, wordt het de hoogste tijd weer eens naar Londen te gaan, alweer 14 jaar geleden dronk ik daar de allerlekkerste Bloody Mary ever…geloof bij een tentje dat zoiets als Grenadier heet. Ooooh het water stroomt me alweer in de mond…

 • Cecile Cremer

  Waarom ik die guides wil winnen, omdat ik nu ongeveer 1,5 jaar geleden terug ben van London . Ik heb daar destijds mijn final thesis geschreven en de stad is natuurlijk een paradijs voor trend and innovation professionals. Toen voor werk, maar nu heb ik het toch wel verdiend om even voor mijn plezier terug te mogen gaan, en hoe beter dan met zo een heerlijk boekjes!

  CC

 • Anita H.

  Ik heb Londen 2x bezocht. Prachtige stad en die derde keer gaat er zeker ook nog komen. Alleen wil ik dan wat beter voorbereid zijn. En dan komt deze te winnen prijs erg goed van pas.

 • lynda

  Kun je geloven dat ik nog nooit in London ben geweest?! Precies, tijd om een tripje uit te stippelen! ;)
  Groet, Lynda

 • Iris | C-More

  Yay!!! We have a winner!
  Congratulations Cecile, enjoy the books when you are in London :-)
  And all others who’ve joined: thanks so much!!!
  Hope to see you some other time around.

  Enjoy!

  Yay !! We hebben een winnaar! Proficiat Cecile!!!! Veel plezier met de boekjes in Londen :-)

  En aan alle deelnemers: super bedankt!!!
  Hopelijk tref ik je snel weer op mijn blog.

  Geniet!

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie