Design inspiration by C-More on Instagram

Interieur tekenen op de ipad

Interieur tekenen op de ipad

Hé Hallo,Hoe is het met je ?

Ik kom hier even met een berichtje omdat ik onlangs zelf een ontzettend leuke cursus heb afgerond namelijk: Interieur tekenen op de iPad! En ik vond het zo leuk om te doen, dat ik het eigenlijk iedereen wel wil aanraden die iets met interieur doet :-) Ik vond het heerlijk om weer iets bij te leren en vrij en creatief bezig te zijn.

Het is een soort handmatig tekenen en het kan ook op schaal. Het is zo’n leuke manier die ook nog eens heel ontspannend is en het resultaat echt heel erg mooi!

Je kan op verschillende niveau’s de cursussen volgen.

De kunt gelijk starten met de cursus Interieur tekenen op de iPad, of je kan ook eerst de basis cursus plattegrond tekening volgen.

Daarnaast kan je ook nog de diepte in duiken en perspectief leren tekenen. En: Je kunt je nieuw geleerde skills natuurlijk ook inzetten voor andere creaties op de ipad!

Ben je nieuwsgierig kijk dan eens hier op de site van Interieur tekenen op de Ipad.

Zo leuk om deze zomer nog lekker te kunnen gaan tekenen. Het kan zelfs vanaf je vakantie adres, terrasje, tuin of balkon!

Oja: Als je werkt in de culturele sector dan krijg je zelfs PPO subsidie voor deze cursus!

Stuur dit berichtje gerust door naar mensen waarvan je denkt dat het iets voor hen is.

Ps: Binnenkort kom ik weer met nieuwe data voor interieur cursussen live bij mij in de studio. Dus houd de mail in de gaten!

Fijne zomer nog!

Iris
C-More | Kleur en Interieur

Meer info op de site van Interieur tekenen op de Ipad.

Ben je nieuwsgierig kijk dan op de site van Interieur tekenen op de Ipad.

#interieurcursus #interieurworkshop #kleureninterieur #kleurworkshop #lichtplan #materialenplan #styling #interieurstijlen #workshop #workinprogress #interieurinspiratie #badkamer #slaapkamer #kleur #kleur #woonkamer #plattegrond #indeling #meubels #add #samenwerking https://ift.tt/oLIwmsc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

All rights reserved © Copyright 2007-2015 by C-More Interior blog · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie